Meer resultaten voor computercursus

computercursus
Computercursus Bergen op Zoom.
Van de Lindeloof ICT Media. 4751 RR Oud Gastel. Bezoek mij op Facebook. Computercursus Bergen op Zoom. Wanneer u een thuis een computer heeft staan maar hier eigenlijk maar weinig gebruik van maakt omdat u er niet goed mee overweg kunt of u zou graag wat meer kennis opdoen op het gebied van programmas zoals Microsoft Excel en Microsoft Word dan kunt u bij ons terecht voor persoonlijke ondersteuning. Van de Lindeloof ICT Media is gevestigd in Oud Gastel waardoor het ook voor cursisten uit Bergen op Zoom makkelijk te bereiken is.
GRATIS COMPUTERCURSUSSEN LESSEN EN TUTORIALS.
COMPUTERCURSUSSEN INFORMATICA
Computer cursus Amsterdam.
Creative PC Training staat al sinds 1991 garant voor een computer cursus in een prettige sfeer. In ons eigen opleidingscentrum in Amsterdam ontvangen wij per computercursus niet meer dan 10 cursisten. Met veel succes zijn talloze cursisten bij ons voor een computer cursus geslaagd. Volgens ons individuele systeem waarbij wij deskundige hulp bieden met een computer cursus in een prettige sfeer. Welke computer cursus past bij u? In onderstaand overzicht kunt u zien welke computer cursus het best bij uw wensen en verwachtingen past. Computer cursus voor beginners en senioren. Wegwijs op de computer.
Rotterdam Computercursus Bibliotheek Rotterdam.
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met. UITGAAN VRIJE TIJD 20 april 2015 Door samenonline Dichtbijmeeschrijver. ROTTERDAM Wij van Samen Online Rotterdam geven met studenten van het ROC Zadkine computerles aan ouderen. Wij zijn nog op zoek naar mensen die zich zouden willen aanmelden voor de computercursus op Bibliotheek Rotterdam Blaak. Deze cursus begint op dinsdag 28 april waar u 3 keer per week les kunt volgen op de volgende dagen bent u welkom dinsdag donderdag en vrijdag. De tijden van de cursus zijn.
Argos Computertrainingen Computercursus voor iedereen!
Stap voor stap door alle basisvaardigheden. Nu met lesboek full color naslagwerk! De computercursus voor starters Windows 7 8 10 of een inleiding Microsoft Office. Modules van 5 tot 8 dagdelen. Alle cursussen uit het pakket Microsoft Office. Voor beginner en vergevorderde gebruiker. Office 2007 2010 2013. UWV scholingsvoucher het hoogste rendement een baan. Opleidingstraject mogelijk zonder kosten! Alle Apple cursussen Max OS X iWork Photo iMovie iPhone en iPad. Klassikaal individueel en als dagcursus ook in het weekend! Bouw je eigen website met WordPress! Stap voor stap onder professionele begeleiding. Direct online tijdens de cursus.
Computercursussen NHA.
Leren omgaan met Windows Office of lekker zelf aan de slag met uw computer? Kies één van de computercursussen van NHA. U kunt direct beginnen!
Computer cursus voor Senioren. Compu Act Opleidingen.
Volg de Compu Act computer cursussen voor Windows Internet ampamp Email Word en meer! Meldt u nu aan voor een computer cursus en ontvang een gratis proefles! Volg de Compu Act computer cursussen voor Windows Internet ampamp Email Word en meer! Meldt u nu aan voor een computer cursus en ontvang een gratis proefles!
Computer cursus KBO Allemachtig Krachtig.
COMPUTERCURSUS BIJ U IN DE BUURT De KBO Haarlem verzorgt zelf geen computercursussen omdat het aanbod verspreid over de hele stad naar onze mening voldoende is. Liever dan hier een lange lijst met adressen te publiceren noemen we een paar instellingen waar uitsluitend met vrijwilligers gewerkt wordt. De kosten voor de cursussen variëren maar zijn over het algemeen redelijk. Seniorweb Haarlem Cursusadministratie Mevrouw Emmie Buisman Telefoonnummer 06-220 928 95 Mailadres info. seniorweb.haarlem@gmail.com Website www.seniorwebhaarlem.nl Cursussen worden gegeven bij Stichting De Baan Nauwe Geldelozepad 17 2012 EV Haarlem.
Cursusoverzicht Computercursussen ICT Onderwijs Centrum voor Informatie Technologie Maatschappij/bedrijven Rijksuniversiteit Groningen.
Computercursus Schiedam De Bibliotheek Schiedam Info.
Cursussen voor computer internet en sociale media.
Punt welzijn iedereen kansrijk.
Aanvragen Samen Doen Fonds Moesel. Sport bewegen en gezond gedrag. Jongeren op Gezond Gewicht. COMPUTERCURSUSSEN WIJKGEBOUW KEENTER HART. In wijkgebouw Keenter Hart in de wijk Keent worden meerdere keren per jaar computercursussen aangeboden. De cursussen worden op verschillende dagen en tijdstippen gegeven. Een overzicht van de computercursus in het Keenter Hart Beginnerscursus Windows Vervolgcursus Windows Fotobewerking Picasa Word Excel en werken met de Tablet iPad/Android beginners en gevorderden. De cursussen zijn kleinschalig en betaalbaar. Gewerkt wordt met maximaal acht cursisten twee of drie begeleiders en de lesstof wordt op een groot scherm geprojecteerd. Elke cursist maakt gebruik van een eigen laptop zodat alle oefeningen zelf uitgevoerd kunnen worden.
Computercursus.com Goed getraind gaat alles beter.
Blom Computer Consult in Oss. Voor een computercursus in kleine groepen tot max. 6 personen. Microsoft Office MOS-examen Website bouwen. Ook voor webhosting en ontwikkelen van web-applicaties

Contacteer ons